Een gezond gebit en een aantrekkelijke lach maken het leven aangenamer. Onze orthodontisten helpen u graag op weg naar een stralende toekomst..

Bij Ortho Dusart worden er door erkende orthodontisten en hun team met extra aandacht en zorg orthodontische behandelingen verricht. Er wordt gebruik maakt van de modernste technieken en materialen zodat, in overleg met u, de beste behandelingsmethode gekozen kan worden om tot een stralend eindresultaat te komen.

Bij Ortho Dusart wordt KWALITEIT in hoofdletters geschreven.

Corona maatregelen: 

Als jij of een gezinslid last hebben van griepachtige symptomen, hoesten, kortademigheid, koorts, verlies van smaak en/of geur annuleer je de afspraak per mail

Indien de patiënt ouder is dan 12 jaar, komt die alleen binnen in de praktijk. Een ouder of begeleider wacht in de auto of buiten.

Kom met gepoetste tanden. Als je rechtstreeks van school komt en geen andere mogelijkheid hebt om ergens anders te poetsen, dan kan je in de praktijk poetsen. Kom in dat geval iets vroeger.

Kom op tijd, maar wacht buiten of in de auto tot het tijdstip van je afspraak. We hebben maar beperkt plaats in de wachtzaal. 

Het toilet kan enkel in noodgevallen gebruikt worden. 

We zijn telefonisch beperkt bereikbaar: maandag-woensdag van 9:00-12:00, vrijdag afwisselend 9:00-12:00 of 13:00-16:00.